Webshop » Over Fudge

British and Handmade?

Ons assortiment fijne zoetwaren laten we produceren bij een gespecialiseerd familiebedrijf in West Yorkshire, noord Engeland. In de bakkerij wordt nog op ambachtelijke wijze en volgens aloude recepten gewerkt. Als Fudge-World zijn we nauw betrokken bij dat proces. We streven erna om uiteindelijk enkel natuurlijke ingrediënten te gebruiken. Daar slagen we, op een enkele uitzondering na, steeds beter in. Samen zorgen we ervoor dat alle klassieke smaken in het assortiment blijven. Tegelijkertijd voegen we daar met regelmaat ook meer moderne smaakbelevingen aan toe.

Natuurlijk genieten, pur sang!

Serveertip

 

Als je visite op de koffie of thee krijgt, serveer daar dan eens een schaaltje Fudge en ander Engels banket bij. Met allerlei verschillende soorten verras je de gasten met een unieke smaakbeleving. En dat is bovendien een keer wat anders, dan het dat oerdegelijke koekje. Leg er een mesje bij zodat iedereen steeds een smal plakje kan afsnijden. De vraag wanneer men weer op bezoek mag komen, zal ongetwijfeld niet lang uitblijven. 

 

Enjoy, geniet ervan!

Bewaartip

Wanneer u de producten wat langer wil bewaren, dan is dat heel goed mogelijk. Op moment van aankoop zijn alle smaken nog maanden houdbaar. Om de kwaliteit zo lang mogelijk te waarborgen, bewaart u de producten in een afgesloten diepvries- of vershoudbakje. Dat doet u gewoon bij kamertemperatuur en liefst op een donkere plek. Dus beslist niet in de koelkast. dat veroorzaakt uitdroging!

Direct zonlicht kan het product doen verkleuren, smelten en/of uitdrogen.

Ingrediënten en Allergenen

Bij ieder afzonderlijk product in de webshop vindt u een overzicht met ingrediënten. Deze worden zichtbaar wanneer u op het betreffende product klikt. De allergene stoffen worden daarbij in HOOFDLETTERS weergegeven. Omdat alles in dezelfde bedrijfsruimte wordt geproduceerd kan ieder product sporen van Pinda's en Pindaolie bevatten. In de bakkerij worden tevens PINDA'S, NOTEN, EIEREN, MELK en SOJA verwerkt.

Vrijwel alle producten zijn Glutenvrij. Wanneer een product wel gluten bevat, dan wordt dat, zowel op de stands als op de webshop per product apart vermeld.

Sommige Fudges zijn met alcoholhoudende dranken bereidt. De alcohol zelf is echter tijdens het kookproces verdampt. De fijne en pure smaken zijn echter op subtiele wijze bewaard gebleven.