Serveertip:

Zet eens, net als een kaasplankje, een fudgeplankje met verschillende soorten bij een kopje koffie of thee. Zo zult u uw visite op een prettige wijze verrassen met een unieke smaakbeleving en kan iedereen alle smaken proberen door steeds een klein stukje af te snijden. 

Winkelwagen

 x 
Winkelwagen is leeg

What the Fudge?

Fudge en Soft Nougat zijn typische Britse banket soorten.

JKO 6891

 

Ons assortiment Fudge en Soft Nougats wordt in Groot Brittannië, door een select gezelschap banketbakkers, volgens traditionele recepten en op ambachtelijke wijze gemaakt. Hierbij worden vooral oude recepten gebruikt. Maar ook nieuwe smaakbelevingen hebben hun weg naar de bakkerij inmiddels ruimschoots gevonden. Wanneer u enthousiast bent geraakt over onze kostelijkheden dan kunt u onze stand bezoeken op de vele fairs, beurzen en andere evenementen in heel Nederland, en daarbuiten. Kijk voor de complete agenda onder on tour. Maar natuurlijk kunt ook altijd via onze webshop bestellen.

 

 

Ambacht en allergie

Allergenen worden in de webshop met Hoofdletters weergegeven. Kan sporen van Pinda’s en Pindaolie bevatten. Wordt in een bakkerij geproduceerd waar ook Pinda’s, Noten, Eieren, Melk en Soja worden verwerkt.

De meeste van onze Fudges en Soft Nougats zijn glutenvrij. Zowel op onze stand als op onze webshop wordt vermeld als er een soort is die wel gluten bevat.

Alle Britse banket producten van Fudge-World worden op ambachtelijke wijze geproduceerd en bevatten vrijwel alleen natuurlijke smaak- en kleurstoffen. Sommige soorten zijn met alcoholhoudende dranken bereidt. De alcohol zelf is echter tijdens het kookproces verdampt. De fijne en pure smaken zijn uiteraard bewaard gebleven in de fudge.

 

Bewaartip

Mocht u onze producten langer willen bewaren (er zit op het moment van aankoop nog een t.h.t. van maanden op), dan adviseren we om dit in een afgesloten (diepvries- of vershoud-) bakje te doen. Gewoon bij kamertemperatuur, op een donkere plek, bijvoorbeeld de kamerkast.

Dus beslist niet in de koelkast! Het product droogt daardoor namelijk uit, wordt hard en de smaak gaat verloren. Direct zonlicht kan het product doen verkleuren, smelten en/of uitdrogen.