Webshop » Aangenaam

Aangenaam

Het laatste nieuws:

Met bijzonder veel plezier begroeten we  Brifleuri Thee & Lifestyle als jongste verkooppunt in de Fudge-World familie. Vanaf nu hoef je ook  in Zoetermeer dus niet meer tevergeefs te zoeken naar handgemaakte Fudge en Nougats uit Engeland. Die vindt je namelijk gewoon, lekker vers van het mes, aan de Dorpsstraat 69B. 

Daarnaast vindt je bij Brifleuri een uitgebreid assortiment Losse Thee van de allerbeste kwaliteit, Thee-accessoires, Serviesgoed en vakkundig advies. 

Wij zijn erg blij dat Brigitta van Brifleuri heeft gekozen voor Fudge-World en hopen dat ze nu nog meer klanten mag ontvangen in haar winkel in Zoetermeer. Heel veel succes gewenst!

 

Klik hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt.


Over Fudge-World

 

Wij zijn Jollie van Rijswijck en Lei Pingen en samen zijn wij Jolei's Fudge-World.

Na diverse beroepsmatige omzwervingen waren we in 2011 op zoek naar een nieuwe uitdaging als zelfstandige. Het bloed kruipt immers waar het niet gaan kan. We stonden voor alles open. Zo ook voor het idee van een vriend die iets met Belgische pralines had. 'Die moesten we maar eens op de markt (???) gaan verkopen'.

Om te beginnen in december op het twee jaarlijkse Scrooge Festival in Arcen. We besloten om het een kans te geven, ook nadat hij zelf, wegens drukte, was afgehaakt. Doordat we geen geheim maakten van onze plannen, wees een andere bekende ons op een Engelsman in Duitsland (!) die in Fudge deed. Dat sloot natuurlijk mooi aan bij het decor van het festival, "het Londen zo rond 1850". Na een eerste gesprek in Duitsland waren beide partijen er snel uit. Hij zocht een vertegenwoordiging in Nederland en wij zochten een sprong in het diepe. Na de eerste dag van het festival hadden we een flink deel van de Pralines verkocht en de Fudge was...... uitverkocht. Op zondagmorgen snel wat bijgehaald en weer verkochten we bijna alles uit. 

Dat gaf stof tot nadenken voor het nieuwe jaar. In 2012 hebben we voorlopig onze baantjes maar eens gehouden en zijn we wat gaan pionieren op markten en evenementen in de buurt. Daar hadden we namelijk totaal geen kaas van gegeten. Al doende (en vallende) leert men snel. Zo vonden we met rasse schreden onze weg in evenementenland. Dat najaar is Lei als eerste full-time gegaan, Jollie volgde begin 2014. Daarbij wil je verveling natuurlijk ten aller tijden voorkomen, vooral door de week. Daarom tussendoor ook maar meteen een website met shop geopend.

Inmiddels laten we onze producten, jawel nog steeds samen met dezelfde partner uit Duitsland, exclusief produceren in Engeland. Over de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een bescheiden en exclusieve groothandel voor winkels en handelaren. Daarnaast zijn we zelf ook nog steeds actief op markten en evenementen in heel Nederland en België. Dat doen we, samen met onze nieuwe partners, nog altijd met erg veel plezier. Naast de genoemde zakelijke partners zijn we heel veel dank verschuldigd aan al die medewerkers en andere helpers tijdens de afgelopen acht jaren. Zonder hun had ons bedrijf nooit kunnen uitgroeien tot wat het nu is. Als bedrijf hebben we al menige storm doorstaan, daarom zijn we er van overtuigd dat we ook de huidige crisis te boven zullen komen. Het is namelijk onze passie om nog tot in lengte van jaren zoveel mogelijk mensen te laten genieten met onze heerlijke delicatessen. 

      

Cheers,

Jollie en Lei