Webshop » Aangenaam

Aangenaam

Gennep doet mee...

Het aantal verkooppunten blijft maar groeien en zijn door heel Nederland te vinden. Sinds vandaag is daar ook DeliAroma in het Noord Limburgse Gennep bijgekomen.

 

Bij DeliAroma draait alles om smaak. Als koffie- en theespeciaalzaak mogen een aantal zoete verleidingen, zoals chocolade en nu echte Engelse Fudge, natuurlijk niet ontbreken. Maar ook voor exclusief serviesgoed ben je meer dan welkom in de winkel van Mirjam en Martin.

 

Pastry Palace in Beuningen

Is het jongste verkoopadres van Fudge-World.

Je vindt de grote pop-up locatie midden in het gezellige winkelcentrum (Kerkplein 98) van Beuningen. Vorige week zijn we, voorlopig tot en met de kerstvakantie, open gegaan met o.a. een groot assortiment Koffie, Thee, Chocolade, Pepernoten, en natuurlijk Engelse Fudge en Nougats.

In januari gaat de zaak weer even op slot voor de tweede fase van de verbouwing. De uitbreiding met een horecagedeelte en een heuse inhouse patisserie wordt dan gerealiseerd.

We zijn zoooo benieuwd! Dat wordt nog meer smullen.....

 

De komende weken verzorgen we, als Fudge-World, een aantal live presentaties bij Pastry Palace.

Wordt vervolgd.....


Over Fudge-World

 

Wij zijn Jollie van Rijswijck en Lei Pingen. Samen zijn wij Jolei's Fudge-World.

Na diverse beroepsmatige omzwervingen waren we in 2011 op zoek naar een nieuwe uitdaging als zelfstandig ondernemer. Het bloed kruipt immers waar het niet gaan kan. We stonden voor alles open. Zo ook voor het idee van een vriend die iets met Belgische pralines had. 'Die moesten we maar eens op de markt (???) gaan verkopen'.

Om te beginnen in december op het twee jaarlijkse Scrooge Festival in Arcen. We besloten om het een kans te geven, ook nadat hij zelf, wegens drukte was afgehaakt. Doordat we geen geheim maakten van onze plannen, wees een andere bekende ons op een Engelsman in Duitsland (!) die in Fudge deed. Dat sloot natuurlijk mooi aan bij het decor van het festival, "het Londen van 1850". Na een eerste gesprek in Duitsland waren beide partijen er snel uit. Hij zocht een vertegenwoordiging in Nederland en wij zochten een sprong in het diepe. De eerste klap is een daalder waard; na afloop van het festival hadden we een flink deel van de Pralines verkocht en de Fudge was...... uitverkocht. En dat terwijl we tussendoor nog snel flink wat kilo's hadden bijgehaald. 

Dat gaf stof tot nadenken voor het nieuwe jaar. In 2012 hebben we voorlopig onze baantjes nog aangehouden en zijn we wat gaan pionieren op markten en evenementen in de buurt. Daar hadden we namelijk totaal geen kaas van gegeten. Al doende (en vallende) leert men snel. Zo vonden we met rasse schreden onze weg in evenementenland. Dat najaar is Lei als eerste full time de "Fudge" in gegaan. Jollie volgde begin 2014. Verveling wil natuurlijk ten aller tijden voorkomen, vooral door de week. Daarom tussendoor ook maar meteen een website met shop geopend.

Inmiddels laten we onze producten, jawel nog steeds samen met dezelfde partner uit Duitsland, exclusief produceren in Engeland. Over de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een bescheiden en exclusieve importeur/groothandel voor winkels en handelaren. Daarnaast zijn we zelf ook nog steeds actief op markten en evenementen in heel Nederland en België. Dat doen we, samen met onze nieuwe partners, nog altijd met erg veel plezier. Naast de genoemde zakelijke partners zijn we heel veel dank verschuldigd aan al die medewerkers en andere helpers tijdens de afgelopen acht jaren. Zonder hun had ons bedrijf nooit kunnen uitgroeien tot wat het nu is. Als onderneming hebben we al menige storm doorstaan, daarom zijn we er van overtuigd dat we ook de huidige crisis zullen doorkomen. Het is namelijk onze passie om nog tot in lengte van jaren zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze heerlijke delicatessen. 

      

Cheers,

Jollie en Lei